Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ

Οποιαδήποτε χρήση των ιστοσελίδων και υπηρεσιών της BRODERSPORT (www.brodersport.gr & www.brodersport.com) συνιστά την ανεπιφύλακτη γνώση και συμφωνία του χρήστη με το σύνολο των όρων χρήσης που ακολουθούν, καθώς και με οποιαδήποτε μελλοντική τροποποίησή του περιεχομένου τους.

Το περιεχόμενο που περιέχεται και προβάλλετε στο eshop www.brodersport.gr & www.brodersport.com καθώς και το σύνολο των προϊόντων που πωλούνται σε αυτό δεν αποτελούν ιατρικά ή φαρμακευτικά αγαθά και δεν έχουν σκοπό  να αντικαταστήσουν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών, διατροφολόγων σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού, διατροφολόγου, γυμναστή  σας εξαιτίας κάποιας πληροφορίας που διαβάσατε στις ιστοσελίδες του www.brodersport.gr & www.brodersport.com. Το www.brodersport.gr & www.brodersport.com δεν συστήνει ή προτρέπει σε συγκεκριμένες δίαιτες, ιατρούς, προϊόντα, διεργασίες, γνώμες ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στις ιστοσελίδες του.  Εάν κάποιος επισκέπτης του www.brodersport.gr & www.brodersport.com αποφασίσει να βασιστεί αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρέχονται μέσω του www.brodersport.gr & www.brodersport.com παραβλέποντας τη συμβουλή του ιατρού, διατροφολόγου, γυμναστή ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού, αυτό γίνεται με δική του προσωπική και αποκλειστική ευθύνη.

Ειδικότερα, το σύνολο των προϊόντων - συμπληρωμάτων διατροφής που πωλούνται από το eshop www.brodersport.gr & www.brodersport.com,  αφορούν προϊόντα Ειδικής Αθλητικής Διατροφής ή συμπληρώματα διατροφής, σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 2002/46/EC που αφορά τα συμπληρώματα αθλητικής διατροφής. Τα εν λόγω προϊόντα μπορούν να πωλούνται νόμιμα σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τα άρθρα 28, 29 και 30 της συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τα άρθρα 1 έως 4 της απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 3052/95/EC. Τα ειδικά συμπληρώματα αθλητικής διατροφής δεν προορίζονται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης και πλήρους διατροφής. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σαν συμπλήρωμα στα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνονται ως μέρος μια κανονικής διατροφής. Δεν προορίζονται για την αντιμετώπιση, διάγνωση, ή θεραπεία, κανενός είδους ασθένειας και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους αποδίδονται θεραπευτικές ιδιότητες που αποδίδονται σε φαρμακευτικά σκευάσματα, όπως ορίζεται στην οδηγία 2004/27/EC, 31 Μαρτίου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και Κοινοβουλίου σχετικά με τα φαρμακευτικά σκευάσματα.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδες www.brodersport.gr & www.brodersport.com περιλαμβάνουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης  με την επωνυμία ΠΟΛΕΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΥΒΕΛΗ και διακριτικό τίτλο “BRODERSPORT” (ΑΦΜ 101475370, ΔΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Γ.Ε.ΜΗ 156019803000, EMAIL: [email protected]), έχει ως κύρια δραστηριότητα το «ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» και ως δευτερεύουσες «ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ Η ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», «ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ)», «ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ Η ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», «ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και «ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ Η ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ». Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής (Πτολεμαΐδος  28Β, ΤΚ 12136).

Σκοπός του eshop www.brodersport.gr & www.brodersport.com είναι  να δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία BRODERSPORT και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα BRODERSPORT είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

3.1 Γενικά

H εταιρεία με την επωνυμία BRODERSPORT, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη και ελέγχει την επεξεργασία των δεδομένων του στις ηλεκτρονικές σελίδες υπηρεσιών της www.brodersport.gr & www.brodersport.com.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Για την επεξεργασία των δεδομένων σας όπως περιγράφεται κατωτέρω, η BRODERSPORT  στηρίζεται στις εξής νομικές βάσεις:

  • Εκτέλεση σύμβασης: Προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του στο www.brodersport.gr & www.brodersport.com είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αυτός παρέχει κατά την εγγραφή του και την καταχώριση της παραγγελίας του στην φόρμα καταχώρισης της παραγγελίας και η καταγραφή των συναλλαγών του.
  • Έννομα συμφέροντα: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της BRODERSPORT (επεξεργασία στατιστικών και μη ταυτοποιήσιμων δεδομένων) τον εντοπισμό προσπάθειας απάτης καθώς επίσης και για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων της BRODERSPORT.
  • Συγκατάθεση – συναίνεση: Οι εγγεγραμμένοι χρήστες-πελάτες καλούνται να δώσουν τη ρητή συναίνεσή του στους εξής σκοπούς επεξεργασίας: αποστολή ενημερωτικών / προωθητικών μηνυμάτων και την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής του συμπεριφοράς (προφίλ).

3.2 Ενημέρωση, επεξεργασία και σκοποί επεξεργασίας:

Η BRODERSPORT ενημερώνει τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη και ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερος για τα κάτωθι:

α) Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων: Η BRODERSPORT θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη, όπως αυτά δηλώνονται από τον ίδιο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του και στην παραγγελία του στην φόρμα καταχώρισης στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί  η συγκεκριμένη παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Περαιτέρω και εφόσον ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης έχει δώσει την σχετική συγκατάθεση του η BRODERSPORT θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων ή/και για την κατάρτιση αγοραστικού προφίλ του χρήστη-πελάτη και την βελτίωση της διαχείρισης του πελατολογίου της και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.brodersport.gr & www.brodersport.com.

β) Ηλεκτρονικές Παραγγελίες, Είδος Προσωπικών Δεδομένων και Σκοποί Επεξεργασίας:

β.1) Βασική επεξεργασία

i. Ο  χρήστης/πελάτης λιανικής, έχει την δυνατότητα να επιλέξει 2 τρόπους προκειμένου να ολοκληρώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα:

  1. Ως επισκέπτης: Στην περίπτωση αυτή τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/ πελάτη θα διατηρηθούν στα αρχεία της BRODERSPORT μέχρι την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας του, με εξαίρεση μόνο των δεδομένων συναλλαγής για φορολογικούς λόγους και η επεξεργασία τους θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.
  2. Ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης/χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Η BRODERSPORT έχει το δικαίωμα να ζητά από τον χρήστη/πελάτη να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων που αυτή διατηρεί και να τα επικαιροποιήσει εφόσον υπάρχουν αλλαγές, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο χρήστης/πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μεταβάλλει ή να διορθώσει τα δεδομένα του κάνοντας είσοδο (login) στον λογαριασμό του με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης του.

ii. Ο  χρήστης/πελάτης χονδρικής, προκειμένου να ολοκληρώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος στο αντίστοιχο πεδίο που αφορά τους πελάτες χονδρικής πώλησης. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης/χρήστης έχει πιστοποιηθεί από την BRODERSPORT ως χρήστης χονδρικής πώλησης και έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Η BRODERSPORT έχει το δικαίωμα να ζητά από τον χρήστη/πελάτη να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων που αυτή διατηρεί και να τα επικαιροποιήσει εφόσον υπάρχουν αλλαγές, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο χρήστης/πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μεταβάλλει ή να διορθώσει τα δεδομένα του κάνοντας είσοδο (login) στον λογαριασμό του με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης του.

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (www.brodersport.gr & www.brodersport.com) της BRODERSPORT και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, ζητούνται:

  • το πλήρες ονοματεπώνυμο
  • η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων και ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής
  • η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)
  • τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο θα ζητηθούν επιπλέον στοιχεία όπως Επωνυμία Εταιρείας, Επάγγελμα, Δ.Ο.Υ και Α.Φ.Μ)
  • ο αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας
  • η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του πελάτη

Σε περίπτωση που ζητηθεί να γίνει παράδοση προϊόντων σε τρίτο πρόσωπο εκτός από τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι θα έχει την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του προσώπου, που ορίζει ως παραλήπτη, για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην εταιρεία BRODERSPORT για το σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτό, των σχετικών προϊόντων και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τυχόν αξιώσεις του προσώπου αυτού έναντι της BRODERSPORT.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας (Τράπεζα Πειραιώς) που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

Σκοπός της βασικής επεξεργασίας των δεδομένων είναι η εκτέλεση της σύμβασης και η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας, η επικοινωνία με τον χρήστη-πελάτη και η αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων που αφορούν τα στάδια της διεκπεραίωσης της παραγγελίας, η παροχή διευκρινίσεων σχετικών με την παραγγελία και γενικώς οι πληροφορίες για αγορές που έχει πραγματοποιήσει, η παράδοση της παραγγελίας στο χώρο επιλογής του χρήστη-πελάτη, η επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του χρήστη-πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση και η ενημέρωση για το υπάρχον απόθεμα στο www.brodersport.gr & www.brodersport.com. Ο επισκέπτης/ εγγεγραμμένος χρήστης ενημερώνεται ότι η  παροχή των ως άνω υποχρεωτικών προσωπικών του δεδομένων καθώς και τα στοιχεία των συναλλαγών του είναι απαραίτητα και αποτελούν προαπαιτούμενο για την ορθή εκτέλεση της σύμβασης παραγγελίας και παράδοσης των προϊόντων και υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό δεν απαιτείται η συγκατάθεση του χρήστη-πελάτη για την συγκεκριμένη αυτή επεξεργασία.

Κάθε χρήστης-πελάτης που χρησιμοποιεί το www.brodersport.gr & www.brodersport.com ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα που αφορούν την λήψη, εκτέλεση και παράδοση παραγγελίας καθώς και ερωτήματα σχετικά με αγορές, προϊόντα και υπηρεσίες της BRODERSPORT  και τις παραγγελίες στο www.brodersport.gr & www.brodersport.com θα τυγχάνουν επεξεργασίας για το σκοπό της εξυπηρέτησης των χρηστών-πελατών τόσο από τους αρμόδιους υπαλλήλους της BRODERSPORT όσο και από τους τρίτους αποδέκτες ή/και εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της στο πλαίσιο της εκτέλεσης μίας παραγγελίας. Οι τρίτοι αυτοί αποδέκτες είναι μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες ατομικών ή ομαδικών αποστολών και πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου οι οποίοι υπόκεινται στους ειδικούς αυστηρούς όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που έχουν συμφωνήσει με την BRODERSPORT ως Υπεύθυνο Επεξεργασίας. H BRODERSPORT  απαιτεί από τους υπαλλήλους της, τους συντηρητές της ιστοσελίδας της, καθώς και τους τρίτους συνεργάτες της να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών ώστε να αποτρέπουν την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών της που επεξεργάζονται και διαθέτουν και εφαρμόζουν διαδικασίες διαχείρισης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων κατά τρόπο που είναι σύννομος και τα προστατεύουν σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ.).

Καμία άλλη επεξεργασία ή διαβίβαση των δεδομένων των χρηστών-πελατών δεν θα γίνεται από την BRODERSPORT  και το ηλεκτρονικό της κατάστημα (www.brodersport.gr & www.brodersport.com) εκτός από τις επεξεργασίες υπό β.2 κατωτέρω για τις οποίες η BRODERSPORT έχει λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση των χρηστών-πελατών ή αν απαιτηθεί από το Νόμο ή αρμόδια εποπτική ή δικαστική αρχή.  

β.2) Επεξεργασίες που απαιτούν συγκατάθεση

β.2.1) Για την αποστολή στον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων από την BRODERSPORT  και το www.brodersport.gr & www.brodersport.com ο εγγεγραμμένος χρήστης/πελάτης θα πρέπει προηγουμένως να έχει δώσει την ρητή συγκατάθεσή του. 

Ο Σκοπός για την επεξεργασία αυτή των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη - πελάτη είναι η αποστολή εμπορικών προωθητικών μηνυμάτων της BRODERSPORT  ή/και τρίτων συνεργατών της προς τον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη, η παροχή ειδικών προσφορών και εκπτώσεων του www.brodersport.gr & www.brodersport.com, η διάθεση νέων ή εναλλακτικών προϊόντων, η επικοινωνία εντύπων του www.brodersport.gr & www.brodersport.com.

Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την συγκατάθεση αυτή και να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.brodersport.gr & www.brodersport.com στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

β.2.2.) Η BRODERSPORT  ενημερώνει επίσης τον εγγεγραμμένο χρήστη/πελάτη της ότι μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του και να διενεργεί έρευνες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους εγγεγραμμένους χρήστες / πελάτες. Στο πλαίσιο αυτής της επεξεργασίας, η BRODERSPORT έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τις ανάγκες τους, να προχωρά στις αναγκαίες ενέργειες προώθησης των κατάλληλων προϊόντων και υπηρεσιών της, προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση του πελατολογίου της και να προωθήσει τα προϊόντα της. Για να μπορούν οι  εγγεγραμμένοι χρήστες / πελάτες να λαμβάνουν προσωποποιημένες προσφορές και ενημερώσεις βάσει των αγορών που έχουν πραγματοποιήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, θα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής τους συμπεριφοράς (κατάρτιση προφίλ) και ειδικότερα των κάτωθι δεδομένων που παράγονται από τις συναλλαγές του χρήστη-πελάτη:

Σκοπός της συγκεκριμένης αυτής  επεξεργασίας είναι η βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας των εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών, η προσωπική επιβράβευση τους, η επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της πελατειακής βάσης της BRODERSPORT, η λήψη από τους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες προσωποποιημένων προσφορών και ενημερώσεων που τους αφορούν άμεσα καθώς επίσης και η πρόσκληση συμμετοχής, με ανταμοιβή ή όχι, σε έρευνες για τη διαμόρφωση της ιστοσελίδας BRODERSPORT, για την αξιολόγηση των τάσεων της αγοράς και για την αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών βάσει των αγορών που αυτός έχει πραγματοποιήσει.

O επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα δύναται να τύχουν επεξεργασίας από την BRODERSPORT ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή του σε περίπτωση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της βάσει νόμου, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητούνται από τις φορολογικές και τραπεζικές αρχές στα πλαίσια ελέγχων ή τις αρμόδιες εποπτικές και δικαστικές αρχές.

γ) Αποδέκτες Δεδομένων:  Για τα δεδομένα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη είναι ή δύνανται να είναι:

i. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της BRODERSPORT 

ii. Οι φορολογικές αρχές και οι τραπεζικές αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου

iii. Εξωτερικοί συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες (ταχυ)μεταφοράς ή ομαδικής αποστολής προϊόντων, υπηρεσίες εγκατάστασης προϊόντων και υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων πωλήσεων,  στους οποίους διαβιβάζονται με αυστηρούς περιορισμούς και διαδικασίες τα απαραίτητα στοιχεία για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα που τους παρέχονται βάσει των όρων χρήσης του www.brodersport.gr & www.brodersport.com αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες της BRODERSPORT.

δ) Δικαιώματα  υποκειμένου δεδομένων: Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης, ως υποκείμενο δεδομένων, δύναται να ασκήσει οιαδήποτε στιγμή τα δικαιώματα του, όπως αυτά προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. και ιδίως τα άρθρα 12 έως 23 αυτού και την εθνική νομοθεσία και ειδικότερα:

i. το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα δεδομένα που επεξεργάζεται η BRODERSPORT,

ii) το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων του,

iii) το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής μέρους ή του συνόλου (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών του δεδομένων,

 iv) το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, και

v) το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων του.

Την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων του το μέλος μπορεί να την κάνει:

Αναλυτικά:

Για το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης/συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες του www.brodersport.gr & www.brodersport.comνα δουν, διορθώσουν/συμπληρώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο www.brodersport.gr & www.brodersport.com στην ενότητα «Στοιχεία λογαριασμού» και «Διευθύνσεις Αποστολής».

Για το δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες να λάβουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να τα διαβιβάσουν σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, υποβάλλοντας γραπτή αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι έχει δικαίωμα να άρει την συγκατάθεση του για οιαδήποτε επεξεργασία των δεδομένων του έχει δώσει την συγκατάθεσή του στο www.brodersport.gr & www.brodersport.com από τον προσωπικό του λογαριασμό στο www.brodersport.gr & www.brodersport.com στην ενότητα «Ρυθμίσεις Προσωπικών Δεδομένων» ή με την αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη η BRODERSPORT θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος εντός (1) ενός μηνός από την υποβολή του. Σε αυτή την περίπτωση o εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα ελάχιστα αναγκαία από τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται, για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της εταιρείας.

ε) Χρόνος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων: Τα δεδομένα του επισκέπτη χρήστη-πελάτη θα διατηρεί και επεξεργάζεται η BRODERSPORT  μέχρι την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας του.

Τα δεδομένα του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη θα διατηρεί και επεξεργάζεται έως ότου ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ζητήσει την διαγραφή του λογαριασμού του ή, για όσες επεξεργασίες των δεδομένων του γίνονται βάσει της συγκατάθεσής του, μέχρι να δηλώσει την άρση της συγκατάθεσής του για τους σκοπούς παροχής των υπηρεσιών της BRODERSPORT. Παρόλα αυτά κάποια αναγκαία προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις συναλλακτικές του σχέσεις με την BRODERSPORT  καθώς και την ενημέρωση, συγκατάθεση και άρση της συγκατάθεσής του μέλους για την επεξεργασία των δεδομένων του θα παραμένουν ως πληροφορίες για τον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη προς διασφάλιση της απόδειξης της νομιμότητας της επεξεργασίας των δεδομένων του από την BRODERSPORT  και την διασφάλιση των έννομων αξιώσεων των μερών.

στ) Δεδομένα Ειδικής Κατηγορίας: Το μέλος ενημερώνεται ότι η BRODERSPORT  δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (δεδομένα ειδικής κατηγορίας) για τις ανάγκες του www.brodersport.gr & www.brodersport.com.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων του το μέλος μπορεί να απευθύνεται στην BRODERSPORT, στο email [email protected].

Σε κάθε περίπτωση κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης, ως υποκείμενο προσωπικών δεδομένων, έχει δικαίωμα υποβολής ερωτήματος προς την BRODERSPORT για τον τρόπο επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών του δεδομένων και εφόσον δεν θεωρεί ότι ικανοποιείται από την απάντηση της έχει δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

Η BRODERSPORT δηλώνει ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, συγκατάθεσή του.

4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Το πιστοποιητικό SSL για το www.brodersport.gr & www.brodersport.com έχει εκδοθεί από την εταιρία πιστοποίησης Comodo και το μέγεθος του κλειδιού είναι 2048-bit.
 
Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε εγγεγραμμένος χρήστης του www.brodersport.gr & www.brodersport.com. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας (Τράπεζα Πειραιώς) που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.brodersport.gr & www.brodersport.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.brodersport.gr & www.brodersport.com δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA, Mastercard και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από σύγχρονα συστήματα ασφαλείας (RSA 2048-SHA256/TLS 1.2 με AES-256 + Forward Secrecy με σύγχρονα προγράμματα περιήγησης) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. 

5. ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.brodersport.gr & www.brodersport.com και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.

Η BRODERSPORT εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητά τους. Η BRODERSPORT καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.

Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ενδέχεται να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών της εταιρείας BRODERSPORT. Στις τιμές λιανικής πώλησης που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ στις τιμές χονδρικής πώλησης που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.brodersport.gr & www.brodersport.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. 

6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.brodersport.gr & www.brodersport.com αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και στην απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 καθώς και της προσαρμογής της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, τη τροποποίηση της οδηγίας 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 1999/44/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και την κατάργηση της οδηγίας 85/577/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 97/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό L 304 της 22.11.2011 όπως αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 13/06/2014.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η BRODERSPORT, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. 

Οδηγός Πραγματοποίησης Παραγγελίας

i. Πελάτες Λιανικής

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στα www.brodersport.gr και www.brodersport.com  απαιτούνται τα εξής βήματα:

1. Επιλογή των προϊόντων και της ποσότητας που επιθυμείτε να αγοράσετε

2. Προσθήκη του προϊόντος ή των προϊόντων στο καλάθι αγορών

3. Επιβεβαίωση του περιεχομένου του καλαθιού αγορών και συνέχεια παραγγελίας

4. Ολοκλήρωση της παραγγελίας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού
  • Χωρίς εγγραφή ως επισκέπτης
  • Με είσοδο στο λογαριασμό σας εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος στο eshop μας

5. Συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία (πχ. ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής)

6. Επιλογή τρόπου πληρωμής (με πιστωτική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή)

7. Επιβεβαίωση παραγγελίας και ολοκλήρωση

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας αποστέλλοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected] .

ii. Πελάτες Χονδρικής

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στα www.brodersport.gr και www.brodersport.com  απαιτούνται τα εξής βήματα:

1. Συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν τους πελάτες χονδρικής και υποβολή του αιτήματος πιστοποίησης.

2. Μετά την υποβολή του αιτήματος πιστοποίησης θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email με τους κωδικούς πρόσβασης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως πιστοποιημένος πελάτης χονδρικής

3. Είσοδος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως πελάτης χονδρικής

4. Επιλογή των προϊόντων και της ποσότητας που επιθυμείτε να αγοράσετε

5. Προσθήκη του προϊόντος ή των προϊόντων στο καλάθι αγορών

6. Επιβεβαίωση του περιεχομένου του καλαθιού αγορών

7. Επιλογή τρόπου πληρωμής (με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

8.  Επιλογή τρόπου αποστολής της παραγγελίας και αποπληρωμής τυχόν εξόδων αποστολής. Οι πελάτες χονδρικής έχουν τις παρακάτω επιλογές σχετικά με την αποστολή και αποπληρωμή των εξόδων αποστολής:

                 i.          Παραλαβή από το Κατάστημα

Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής

                ii.          Αποστολή με Μεταφορική Επιλογής του Πελάτη

Στη περίπτωση αυτή εάν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα ΔΕΝ χρεώνονται στη παραγγελία. Ο πελάτης επιλέγει τη μεταφορική της αρεσκείας του και συνεννοείται ο ίδιος για τα έξοδα αποστολής τα οποία πληρώνονται απευθείας στη Μεταφορική.

               iii.          Αποστολή με Μεταφορική που Επιλέγει η Brodersport και πληρώνεται από τον Πελάτη

Στη περίπτωση αυτή εάν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα ΔΕΝ χρεώνονται στη παραγγελία. Η Brodersport επιλέγει τη μεταφορική. Ο πελάτης πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει γνώση του εκτιμώμενου κόστους μεταφοράς αλλά συνεννοείται ο ίδιος για το ακριβές ποσό χρέωσης και πληρώνει τα έξοδα αποστολής απευθείας στη Μεταφορική.

               iv.          Αποστολή με Μεταφορική που Επιλέγει η Brodersport. Τα έξοδα αποστολής ενσωματώνονται στην παραγγελία

Στη περίπτωση αυτή εάν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα χρεώνονται στη παραγγελία. Η Brodersport επιλέγει τη μεταφορική. Ο πελάτης πληρώνει μαζί με τη παραγγελία τα έξοδα αποστολής και παραλαμβάνει τα προϊόντα από την έδρα της μεταφορικής στο τόπο προορισμού, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση.

8. Επιβεβαίωση παραγγελίας και ολοκλήρωση

Σημειώνεται ότι, δεν αποστέλλονται αγορές χονδρικής πώλησης αξίας μικρότερης των 60€. Στη περίπτωση που είστε πελάτης χονδρικής και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελία μικρότερη του ανωτέρω ποσού, μπορείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από την την Έδρα – Έκθεση της εταιρείας μας που βρίσκετε στην οδό Πτολεμαΐδος 28Β, Περιστέρι, ΤΚ 12136, κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας αποστέλλοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected] .

7. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση ότι η επιστροφή του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο παραλάβατε το προϊόν και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να κοινοποιήσετε  το γεγονός αυτό εγγράφως ή με email ή με άλλο σταθερό μέσο το οποίο τίθεται στη διάθεση του αποδέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η BRODERSPORT δεσμεύεται να καλύψει το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση ότι η επιστροφή του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο παραλάβατε το προϊόν και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και εφόσον εγκριθεί από την Εταιρεία, ο πελάτης αποζημιώνεται σε όλο το ποσό με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο θα πρέπει να κοινοποιήσει στην εταιρεία.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Έδρα – Εκθετήριο BRODERSPORT
Πτολεμαΐδος 28Β
12136 Περιστέρι Αττικής

8. ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η BRODERSPORT δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Η BRODERSPORT καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσει τα προϊόντα της ιστοσελίδας με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο. Όσο κι αν προσπαθούμε να το αποφύγουμε, σε μερικές περιπτώσεις οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας είναι  πιθανό να περιέχουν ανακρίβειες ή να είναι ελλιπείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη ή να αλλάξουμε τη σελίδα ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Όλα  τα  όργανα γυμναστικής είναι για οικιακή χρήση εκτός από αυτά που αναγράφουν ότι είναι για επαγγελματική ή ημι-επαγγελματική χρήση. Οικιακή χρήση σημαίνει ότι το προϊόν δεν θα πρέπει να ξεπερνά  την εβδομάδα τις 4 ώρες χρήσης. (εξαιρούνται προϊόντα που ο κατασκευαστής δίνει περισσότερο χρόνο λειτουργίας την εβδομάδα).

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το  www.brodersport.gr & www.brodersport.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του www.brodersport.gr & www.brodersport.com.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς.

9. ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι Αποστολής

Η Εταιρεία μας καλύπτει όλη την Ελλάδα και αναλαμβάνει να κάνει παράδοση των προϊόντων είτε με δικά της μέσα, είτε μέσω εταιρείας Courier, είτε μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. 

Σε ορισμένες περιοχές οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Στην περίπτωση που στην περιοχή σας δεν υπάρχει πρόσβαση για παράδοση μέσω COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ τότε η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση. Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται από την ημέρα αποστολής  με Courier ή με μέσο της εταιρείας μας σε 1 -3 εργάσιμες και με μεταφορική 2 - 4 εργάσιμες ή 3 - 7 σε δυσπρόσιτες περιοχές. Σημειώνεται ότι, στις  παραγγελίες χονδρικής πώλησης όπου τα έξοδα αποστολής ενσωματώνονται στη παραγγελία, η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το σημείο παραλαβής της μεταφορικής εταιρείας στο τόπο αποστολής. Στις περιπτώσεις όπου τα έξοδα αποστολής αποπληρώνονται απευθείας στη μεταφορική εταιρεία, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο χώρο του πελάτη κατόπιν απευθείας συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρεία.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα μας και από την Έδρα – Έκθεση της εταιρείας μας που βρίσκετε στην οδό Πτολεμαΐδος 28Β, Περιστέρι, ΤΚ 12136.

Για την παραλαβή από την Έδρα – Έκθεση της εταιρείας μας, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας μας προκειμένου να οριστεί ο χρόνος παράδοσης και να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας.

Έξοδα Αποστολής

 i. Η αποστολή των προϊόντων στο Λεκανοπέδιο Αττικής είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες από 60€ και άνω. Τα όρια Αθήνας – Πειραιά περιέχουν τις περιοχές που περικλείονται από: Πέραμα | Χαϊδάρι | Αχαρναί | Αγ. Στέφανος | Εκάλη | Πεντέλη | Γέρακας | Βουλιαγμένη. Τα υπόλοιπα μέρη ανήκουν  στον τρόπο αποστολής  Υπόλοιπη Ελλάδα.   

ii. Η αποστολή των προϊόντων στην υπόλοιπη Ελλάδα, για παραγγελίες από 650€ και άνω είναι δωρεάν. 

iii. Τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες που δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις i. & ii. υπολογίζονται σύμφωνα με το βάρος και τον όγκο των προϊόντων. Ο καταναλωτής ενημερώνετε άμεσα για τα συνολικά έξοδα αποστολής πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

iv. Ισχύει ΜΟΝΟ για τους πελάτες ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Οι πελάτες χονδρικής έχουν τις παρακάτω επιλογές σχετικά με την αποστολή και αποπληρωμή των εξόδων αποστολής:

 v.          Παραλαβή από το Κατάστημα

Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής

vi.          Αποστολή με Μεταφορική Επιλογής του Πελάτη

Στην περίπτωση αυτή εάν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα ΔΕΝ χρεώνονται στη παραγγελία. Ο πελάτης επιλέγει τη μεταφορική της αρεσκείας του και συνεννοείται ο ίδιος για τα έξοδα αποστολής τα οποία πληρώνονται απευθείας στη Μεταφορική.

vii.          Αποστολή με Μεταφορική που Επιλέγει η Brodersport και πληρώνεται από τον Πελάτη

Στη περίπτωση αυτή εάν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα ΔΕΝ χρεώνονται στη παραγγελία. Η Brodersport επιλέγει τη μεταφορική. Ο πελάτης πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει γνώση του εκτιμώμενου κόστους μεταφοράς αλλά συνεννοείται ο ίδιος για το ακριβές ποσό χρέωσης και πληρώνει τα έξοδα αποστολής απευθείας στη Μεταφορική.

viii.          Αποστολή με Μεταφορική που Επιλέγει η Brodersport. Τα έξοδα αποστολής ενσωματώνονται στην παραγγελία

Στην περίπτωση αυτή εάν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα χρεώνονται στη παραγγελία. Η Brodersport επιλέγει τη μεταφορική. Ο πελάτης πληρώνει μαζί με τη παραγγελία τα έξοδα αποστολής και παραλαμβάνει τα προϊόντα από την έδρα της μεταφορικής στο τόπο προορισμού, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση.

Σημαντικές Διευκρινήσεις

  • Παρακαλούμε να βρίσκεσθε στον χώρο παράδοσης που έχετε συμφωνήσει για την δική σας  καλύτερη εξυπηρέτηση.
  • Οι παραγγελίες, μετά τη καταχώρηση τους από τους καταναλωτές τίθενται σε διαδικασία αποστολής από την εταιρεία μας, την ίδια ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
  • Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 πμ -6.00 μμ.
  • Η παράδοση όλων των  προϊόντων  γίνεται επί πεζοδρομίου.
  • Όλα τα Όργανα Γυμναστικής  παραδίδονται επί Πεζοδρομίου  στην εργοστασιακή τους συσκευασία
  • Οι τιμές λιανικής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας εμπεριέχουν ΦΠΑ 24%.
  • Οι τιμές χονδρικής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας δεν εμπεριέχουν ΦΠΑ 24%.
  • Δεν αποστέλλονται αγορές χονδρικής πώλησης αξίας μικρότερης των 60€. Στη περίπτωση που είστε πελάτης χονδρικής και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελία μικρότερη του ανωτέρω ποσού, μπορείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από την την Έδρα – Έκθεση της εταιρείας μας που βρίσκετε στην οδό Πτολεμαΐδος 28Β, Περιστέρι, ΤΚ 12136, κατόπιν συνεννόησης.

10. ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

To service παρέχεται δωρεάν (εντός εγγύησης) στο χώρο της αντιπροσωπείας.

Για εργασίες εντός εγγύησης: ανταλλακτικά & εργασία χωρίς επιβάρυνση πάντα στο χώρο της αντιπροσωπείας. Για εργασίες στο χώρο του πελάτη και εντός και εκτός εγγύησης (Η επίσκεψη χρεώνεται βάσει τιμοκαταλόγου αντιπροσωπείας)

Για εργασίες εκτός εγγύησης: χρέωση ανταλλακτικών, εργασίας και επίσκεψης κατόπιν συνεννόησης.

Η συσκευή επισκευάζεται στο χώρο service-επισκευής της εταιρείας ή του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου. Οποιαδήποτε έξοδα για επισκευή εκτός του χώρου αυτού, επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης, τα έξοδα μεταφοράς της συσκευής προς το χώρο service-επισκευής από το χώρο του πελάτη και το αντίστροφο, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τέλος,  η BRODERSPORT  δεν παρέχει καμία εγγύηση  για προϊόντα άλλων προμηθευτών και όχι δική της εισαγωγής και δεν φέρει καμία ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή/και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών της και περιέχονται στην ιστοσελίδα της. Η σχετική ευθύνη-εγγύηση βαραίνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της.

11. COOKIES

Η BRODERSPORT τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.brodersport.gr & www.brodersport.com όπως ήδη διαβάσατε στο κεφάλαιο 3 του παρόντος. Με το παρόν σημείωμα σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε “cookies” καθώς και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες των διαδικτυακών τόπων μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών των ιστοσελίδων μας καθώς και τους περισσότερο επισκεπτόμενους διαδικτυακούς τόπους μας, μέσω οποιουδήποτε φυλλομετρητή και συσκευή που χρησιμοποιείται. Με τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, μαθαίνουμε πως να προσαρμόζουμε καλύτερα τις ιστοσελίδες μας και τη διαφήμισή μας προς τους επισκέπτες. 

Cookies και άλλα Αυτοματοποιημένα Μέσα για τη Συλλογή Δεδομένων

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή σας με την χρήση οποιουδήποτε φυλλομετρητή, όποτε επισκέπτεστε έναν δικτυακό τόπο. Τα cookies μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε για να μας ενημερώσουν για παράδειγμα, εάν έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης καθώς και να μας βοηθήσουν ώστε να εντοπίσουμε χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μας, για τα οποία μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο. Τα cookies μπορεί να βελτιώσουν την διαδικτυακή σας εμπειρία αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας, καθώς εσείς επισκέπτεσθε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Web Beacons

Τα Web beacons (επίσης γνωστά ως Internet tags, pixel tags και clear GIFs) είναι συνήθως διαφανείς εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε μια ιστοσελίδα. Τα Web beacons χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα cookies προκειμένου να καταγράφουν τις ενέργειες των επισκεπτών στους διαδικτυακούς τόπους.

Διευθύνσεις IP και URLs

Η διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός εντοπιστής που χρησιμοποιούν ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές να εντοπιστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στο Διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, μπορούμε να δούμε την διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Την πληροφορία αυτή τη χρησιμοποιούμε προκειμένου να προσδιορίσουμε τη γενική γεωγραφική θέση της συσκευής και να κατανοήσουμε από ποιες γεωγραφικές περιοχές προέρχονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Την πληροφορία αυτή μπορεί να τη χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να αλλάξουμε τον τρόπο παρουσίασης της ιστοσελίδας μας ώστε να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας.

Το URL (Uniform Resource Locator / Ενιαίος Εντοπιστής Πόρων) είναι ένας μοναδικός εντοπιστής ή διεύθυνση για κάθε μέσο στο διαδίκτυο και ουσιαστικά πρόκειται για τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε. Την πληροφορία αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε ώστε να δούμε ποιες ιστοσελίδες έχουν επισκεψιμότητα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πλοηγήστε στην ιστοσελίδα μας.

Ποια Cookies χρησιμοποιούμε;

Στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

Απολύτως απαραίτητα cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές, φόρμες εγγραφής, λίστα αγαπημένων, χρήση του καλαθιού αγοράς και για λόγους ασφαλείας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies επιδόσεων και ανάλυσης

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας και μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, προκειμένου αν μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με την ιστοσελίδα καθώς και να βελτιώνουμε τις σελίδες μας στην πάροδο του χρόνου. Τα cookies αυτά μπορεί να μας παρέχονται από τρίτους παρόχους αναλυτικών εργαλείων αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες μας.

Πχ.: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs

Cookies στόχευσης/διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς.

Πως Μπορείτε να Απενεργοποιήσετε τη Χρήση Cookies;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες, για να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες

Internet Explorer https://support.microsoft.com/kb/278835
Firefox https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Chrome https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Opera https://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Safari https://support.apple.com/kb/PH5042
Safari for iPad and iPhone https://support.apple.com/kb/HT1677

Top